Ga terug

Als u naar ASA Systems rijdt, zal u altijd vriendelijk geholpen worden door eigenaar Francis Maes en zijn vrouw, Inge Maes. Al sinds 1990 doet ASA Systems een tal van werkzaamheden aan uw auto, om veilig de weg op te gaan. Maar wie is Francis Maes eigenlijk?

Na twee jaar inbouwspecialst te zijn geweest bij ASA Systems besloot Francis Maes in 1990 het bedrijf over te nemen, en is sinds dien trotse eigenaar van ASA Systems B.V. 

Momenteel mag Francis Maes zich met ASA Systems specialist noemen in onder anderen het inbouwen van navigatiesystemen, voertuigvolgsystemen en alarmsystemen. Dit mede dankzij de bijna 33-jarige ervaring die Francis Maes met zich meebrengt.

Francis, wat maakt het werk bij ASA Systems na 33 jaar nog zo leuk?

"Het leukste aan het werk binnen ASA Systems is dat er elke dag nieuwe uitdagingen zijn. Waar anderen de draad kwijt raken, solderen wij de draad vakkundig om van de uitdaging een oplossing te maken. 33 jaar geleden ben ik gestopt met werken, en sinds dien voer ik alleen nog maar mijn hobby uit. Ik denk ook dat dit het geheim is achter het succes van ASA Systems; elke dag gemotiveerd naar mijn 'hobby' gaan en klanten helpen, mooi toch?"

Hoe gaat de toekomst eruit zien voor ASA Systems?

"Zoals we allemaal merken leven we in een zeer bewegelijke maatschappij. Door innovatie te blijven toevoegen binnen onze werkzaamheden, proberen we mee te gaan met de wereld; Dit gaat al 32 jaar goed, ook vanwege de uitdagingen welke wij omzetten in oplossingen! Door diverse curcussen bij te wonen, zoals een SCM-KIWA cursus voor welke we onlangs geslaagd zijn, blijven we up-to-date en mogen we ons úw inbouwspecialist blijven noemen."

Hoe kijken klanten naar jou en het bedrijf?

"Ik heb nooit geheimen voor mijn klanten. Als klanten het inbouwproces willen bijwonen? Geen probleem! Om juist de eigenaar van de auto te betrekken bij de inbouw van zijn of haar nieuwe CarPlay-systeem, krijgen mensen bewondering voor de werkzaamheden die we hier verrichten. Elke inbouw moet eigenlijk een klein "feestje" zijn voor de afnemer, en dit proberen we bij ASA Systems zo goed mogelijk te realiseren."

 

 

Copyright © ASA Systems 2024 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring